A ThetaFloating tanfolyamok felépítése

A belső transzformáció kulcsai

A ThetaFloating egy transzformáló módszer, a kulcsa a belső képeid megfigyelése és az adott pillanathoz kapcsolódó érzelmeid áramoltatása, melyek együtt elvezetnek az átalakuláshoz. 

A tanfolyamok meditációi és gyakorlatai lépésről lépésre vezetnek végig a belső folyamataidon.
Érezni fogod mekkora belső erő van benned, ami képes mobilizálni és felszínre hozni a belső gyógyító képességeidet. Ez az a fajta gyógyító képesség, ami mindig is ott volt benned! Itt és most megtanulhatod, hogyan használd.

Kezdő ThetaFloating tanfolyam

 

Elsajátítod a ThetaFloating módszer kulcstechnikáit, amellyel érzelmi és lelki blokkokat tudsz oldani. 

Megtanulod, hogyan tudod az életedet összhangba hozni a szíveddel. Megtanulod, hogyan tudsz olyan feltételeket alkotni, melyek kibontakozásodat és beteljesülésedet támogatják.

Tágítod a tudatosságodat, nyomára bukkansz egyedi tehetségednek, különlegességednek.

Engedd el a blokádokat, bontakoztasd ki a benned élő egyedi tehetségedet, élj a szívedhez hűen, hitelesen, bőségben, áradón!  Hozd az életed minden területét összhangba a szeretettel!!!

Tanfolyamvezetők:   Boros Ildikó & Németh Zoltán

ThetaFloating meditáció

 

Haladó ThetaFloating tanfolyam

 

A haladó tanfolyamon elmélyíted az alapszint tartalmait, tisztázzunk a gyakorlás során felmerült kérdéseket és problémákat.

Megtanulod, hogyan tudod az “ellenállást” kezelni, és megismersz további hasznos gyakorlatokat, technikákat mind az önmagadon, mind a páros gyakorlat során végzett Symboling alkalmazásához.

Érdekes módon, sokszor pont akkor lépnek fel blokádok egy hatásos mentális technika alkalmazásában, ha már megvannak az első sikerélmények! Itt megtanulod, hogyan kezeld a gyógyulási blokádot.

  • Az alaptanfolyam témáinak elmélyítése.
  • A gyakorlatban felmerült problémák és kérdések tisztázása.
  • Trükkök és fogások a Symboling technika még hatékonyabb alkalmazásához.
  • Fény és Árnyék benned: árnyékmunka: az elutasításban (utálatban, meg nem bocsátásban) berögzült életenergia kioldása.
  • Elmulasztott lehetőségekben, “rossz döntések”-ben rejlő életerő felszabadítása, párhuzamos valóságok megismerése.
  • Gyógyulási blokádok kezelése (másodlagos betegség- és problémanyereségek).
  • Az érzelmek üzenete Pl: düh, harag, utálat és félelem pozitív oldalai.
  • Saját terünk észlelése, elfoglalása, védelme.
ThetaFloating tanfolyam

 

Mester ThetaFloating tanfolyam

 

Egy további  szint a Mester kurzus (Level 3)  – mester, melynek témája: segítő szándék, gyógyítás, pénz, siker, hitellesség…

Hogyan alakítok ki egy ThetaFloating coaching ülést elejétől a végéig? Nemcsak tartalmilag, hanem a külső körülményeket is figyelembe véve? Hogyan vezetek egy ülést biztos kézzel, hogyan jutunk ? Hogyan maradok én, mint moderátor a folyamat minden fázisában és helyzetében “jelen”?
Hogyan súlypontozom egy ülés során a beszélgetést, Symboling folyamatot, kiértékelést, alapkészségek átadását?
Hogyan bánjak nehezen kezelhető és traumatizált emberekkel?

A tanfolyamon személyes kérdések megválaszolása mellett azt is tisztázzuk, hogyan tudunk megoldás-orientáltan bánni pánikreakciókkal, menekülő vagy kibúvó magatartással (disszociációval), önmarcangolással, hibáztatással, félelemmel és agresszióval.

Különböző gyakorlati példák, és próbaülések során gyakoroljuk és tisztázzuk az esetleges stratégiai hibákat és okos megoldási lehetőségeket úgy, hogy új inspirációkkal gazdagodva az üléseiteket biztosan, feszesen, elegánsan és áldásosan tudjátok alakítani.

 A tanfolyamok árairól

 

Tudom, hogy a magyar keresetek még nem összehasonlíthatóak a német bérszínvonallal, ugyanakkor azt szeretném, hogy ez a kiváló módszer minél több emberhez eljusson. A ThetaFloating Tanfolyamok ára 440 € Németországban, kb 180 000 Ft.
A magyarországi tanfolyamok árát következőképpen kalkuláltuk:

Kezdő ThetaFloating tanfolyam:   144 000 Ft 

   

Bevezető Ár : 89 000 Ft –

 
érvényes 2023 március 21-ig

 

Ne halaszd el a lehetőséget, jelentkezz most!

Ha egyedülálló anya vagy, diák vagy nyugdíjas, és árkedvezményre van szükséged, kérlek emailben jelentkezz!

ÉBER ÁGNES, a ThetaFloating Hungary alapítója, 2015 óta tanítja módszert Magyarországon, 2012 óta Németországban, Esther Kochte munkatársaként közösen is tartanak tanfolyamokat és dolgoznak ki új kurzusokat. Önálló coaching & lélekgyógyász praxisa mellett saját holisztikus coach iskolát működtet Freiburgban. Kedvenc témája a belső világ kincseinek felfedezése és a boldogság.