Mi a ThetaFloating módszer lényege

A szimbolikus képek szerepe

A ThetaFloating módszer kialakítása előtt tanult Esther ThetaHealinget és egy évig tanította is e módszert. Coaching praxisában, illetve saját személyes tapasztalatában azonban a módszer határaiba ütközött, ezért új impulzusokat keresett, más módszereket is tanult (Quantum Entrainment, Matrix Energetics, RPT stb) rengeteget olvasott, meditált, tanult és kísérletezett.

Saját ötleteiből és felismeréseiből alkotta meg a Symboling technikát, amely a ThetaFloating kulcsa.

A Symboling semmiben nem hasonlít a ThetaHealingre vagy más általunk ismert technikára. Ezért aztán egy ThetaFloating Coaching ülés sem hasonlít egy ThetaHealing ülésre.

Miben egyedi akkor a ThetaFloating? 

A ThetaFloating egy új generációs módszer:

   • mellyel belső képek segítségével
   • érzelmi  konfliktusokon, elutasított érzéseken,
  •  
   • pusztító sejtemlékeken dolgozunk.

Azaz direkt azzal az „anyaggal“ dolgozunk, amely negatív meggyőződések táptalaja lehet; illetve mely szubtil sejt-stresszként az immunrendszert gyengíti és ezáltal betegségek kialakulását lehetővé teszi.

Fontos alap a gyökérokok témája, mert a ThetaFloatingban nem foglalkozunk azzal, hogy egy-egy belső konfliktus honnan ered. 

Ez konkrétan azt jelenit, nem ásunk sem a gyerekkorban, sem előző életekben, sem a génekben.

Az élet sokkal nagyob és komplexebb annál, semhogy mindent részletét értelmünkkel felfoghassuk. Nem az okok eredetével foglalkozunk. Természetesen egy ThetaFloating ülés is tele van felismerésekkel, de másképp zajlik.

Az ülés irányadó eleme a szimbolikus kép, melye könnyebb feldolgozási modót kínál számunkra.

Miért?

A ThetaFloatingban azzal a szimbolikus  belső képpel dolgozunk, ami itt és most hat, és ez a hatás lehet különböző okok ötvözete.

A képben kifejeződő konfliktust oldjuk fel, s ezzel akár többféle eredetű és kihatású problémát oldhatunk fel egyszerre.

Tehát nem keressük a gyökérokot, hanem az feloldódik azáltal, hogy a szimbolikus kép változásait követjük.

ThetaFloatingban a coach szerepe valóban coach, azaz kísérő, útmutató, „hegyi vezető“.

A coach nem „gyógyít“ és nem „javít meg“, hanem segít elengedni azt a „görcsös félreértést“, amivel egy behatárolt, félelemalapú valósághoz ragaszkodsz.

Segít abban, hogy meglásd teljességedet. Egyszerűen: „haza kísér“.

Éber Ágnes ThetaFloating

ÉBER ÁGNES, a ThetaFloating Hungary alapítója, 2015 óta tanítja módszert Magyarországon, 2012 óta Németországban, Esther Kochte munkatársaként közösen is tartanak tanfolyamokat és dolgoznak ki új kurzusokat. Önálló coaching & lélekgyógyász praxisa mellett saját holisztikus coach iskolát működtet Freiburgban. Kedvenc témája a belső világ kincseinek felfedezése és a boldogság.