Tanfolyamok – ANYA: édesmostoha?!

edesanya

Az Anya a Királynő az élet játékában.
Áldásos formájában odaadóan táplálja és gondozza gyermekeit.
De lehet, hogy tyúkanyóként agyonvédelmezi csemetéit, szorongásaival elemészti önállóságukat és életrevalóságukat. Vagy nárcisztikus önimádatában aláássa gyerekei önbizalmát és elnyomja őket. Vagy maga is a partriarchátus áldozataként sérelmeit, érzelmi kielégületlenségét, magányát testálja gyerekeire, és lelkileg kiszipolyozza őket.
Anyánk testén érkezünk erre a világra, őáltala válunk emberré. Ahogy ő bánt velünk, úgy bánunk mi is magunkkal.
Az ő kezeinek érintése alatt alakult ki a testképünk, az ő visszajelzései alapján az önbecsülésünk.
Anyánkhoz fűződő viszony alapjaiban befolyásolja az élethez, az anyaghoz, a szeretethez, az intimitáshoz, az emberekhez, saját nőiességünkhöz, a férfiakhoz, a saját gyerekeinkhez való kapcsolatunkat. Az anyánkon keresztül tanultunk szeretni és kapcsolódni, adni és elfogadni. Ès most, felnőtt nőként teljes életet szeretnénk élni. Tehetségünkkel és szeretetünkkel beragyognánk a világot, nagy love storyt akarunk és boldogságban felcseperedő gyerekeket.

Azt mondod ez képtelenség? Tudd, hogy nem vagy egyedül! Mindannyian hordozunk magunkban „anya-sebet“.
De mivel az édesanyánknak köszönhetjük az életünket, nem illik számba vennünk a sérelmeinket. Pedig hatalmas felszabadulás kulcsa rejlik az anyánkhoz és ezzel az egész élethez való viszonyunk meggyógyításában.

Ezen az intenzív tanfolyamon átvilágítjuk az anyánkhoz fűződő kapcsolat legfontosabb vonásait, és megismerjük az anya-gyermek szeretet szentségét.
A célunk az, hogy begyógyítsuk a régi sebeket, felszabadítsuk magunkat a kielégítetlenség a csalódás, a hiábavalóság indáiból, az elvárások lelki terrorjából, az ambivalens érzések útvesztőjéből. Teljesen tisztává és szabaddá akarunk válni (belső)anyánkkal szemben, akármilyen traumatikus is volt az eddigi viszonyunk.
Ahogy mi magunk gyógyulunk, magától foszlik szét a szemrehányás és a bűntudat. A legmélyebb seb is begyógyulhat a múlt terápiás felkavarása és átrágása nélkül, ha ráeszmélünk, hogy az elszakadottság gyökere az istenitől való elszakadottság képzetében van, nem pedig a múltban, nem a családrendszerünkben, nem a pszichoszociális környezetünkben.

A múlt sebeinek és a behatároló meggyőződések átváltoztatásának forrása a közvetlen JELenLÉTÜNKBEN rejlik.

Ezt pedig megerősíthetjük, ha tudatosan észleljük önmagunkat és érzelmi jeleinket, ha létünk értelmét eszenciájában felfogjuk. Ahogy a szívünkhöz visszakapcsolódunk, és egyre magabiztosabbakká és szabadabbakká válunk belül, úgy bontakoznak ki magától érthetődően anyai minőségeink. A hiteles női eszencia szerető jelenlétében szinte maguktól gyarapodnak gyermekeink.

Ahogy begyógyítjuk az anya-sebet a kreatív erők gyűjtő-medencéjévé válunk. Az élet nektárja áramlik rajtunk keresztül amint megtanuljuk, hogyan tudjuk érzelmileg táplálni saját magunkat. Ahogy mesterekké válunk az univerzális szeretet befogadásában, feltöltődünk és a bennünk túláradó szeretet áldja a gyermekeinket, és mindenkit akivel érintkezünk.

***

ANYA: édesmostoha?!
ThetaFloating Intenzív tanfolyam Éber Ágnes vezetésével
Helyszín: Hajagos Tanya, Tapolca-Díszel, Káli medence
Időpont: 
Módszertan: ThetaFloating, kreatív alkotás, Rituálék
Részvételi feltétel: ThetaFloating Alaptanfolyam végzése
Részvételi díj:
Jelentkezéshez kattints a KAPCSOLAT gombra, ahol regisztrálni tudsz a tanfolyamra!