Tanfolyamok

KEZDŐ ThetaFloating tanfolyam

Egy zseniális fejlesztő módszer (ThetaFloating) kulcstechnikáit sajátítod itt el, amellyel érzelmi és lelki blokkokat tudsz oldani. Tágítod a tudatosságodat, nyomára bukkansz egyedi tehetségednek, megtanulod, hogyan tudod az életedet összhangba hozni a szíveddel, hogyan tudsz olyan feltételeket alkotni, melyek kibontakozásodat és beteljesülésedet támogatják.
Hozd az életed minden területét összhangba a szeretettel!!!

Engedd el a blokádokat, bontakoztasd ki a benned élő egyedi tehetségedet, élj a szívedhez hűen, hitelesen, bőségben, áradón!

Tanfolyamvezetők:   Boros Ildikó & Németh Zoltán

TOVÁBB


HALADÓ ThetaFloating tanfolyam

A haladó tanfolyamon elmélyítjük az alapszint tartalmait, tisztázunk a gyakorlás során felmerült kérdéseket és problémákat. Megtanuljuk, hogyan tudjuk  az “ellenállást” kezelni, és megismerünk további hasznos trükköket mind az önmagunkon, mind a páros gyakorlat során végzett Symboling alkalmazásához.
Érdekes módon, sokszor pont akkor lépnek fel blokádok egy hatásos mentális technika alkalmazásában, ha már megvannak az első sikerélmények.

TOVÁBB


MESTER ThetaFloating tanfolyam

Különböző gyakorlati példák, és próbaülések során elemezzük az eddig megszerzett készségeitek gyengeségeit és erősségeit, stratégiai hibákról és rövidítésekről beszélgetünk úgy, hogy új inspirációkkal gazdagodva ezentúl az üléseiteket biztosan, feszesen, elegánsan és áldásosan tudjátok alakítani.

Hogyan alakítok egy ThetaFloating ülést elejétől a végéig? Nemcsak tartalmilag, hanem a külső körülményeket is figyelembe véve? Hogyan vezetek egy ülést biztos kézzel egy kielégítő eredményre? Hogyan maradok én, mint moderátor a folyamat minden fázisában és helyzetében “jelen”?
Hogyan súlypontozom egy ülés során a beszélgetést, Symboling folyamatot, kiértékelést, alapkészségek átadását?
Hogyan bánjak nehezen kezelhető és traumatizált emberekkel?

Eközben tematizáljuk személyes kérdések mellett azt is, hogyan tudtok megoldás-orientáltan bánni pánikreakciókkal, menekülő- vagy kibúvó magatartással (disszociációval), önmarcangolással, hibáztatással, félelemmel és agresszióval.

TOVÁBB


 A tanfolyamok árairól:

Tudom, hogy a magyar keresetek még nem összehasonlíthatóak a német bérszínvonallal, ugyanakkor azt szeretném, hogy ez a kiváló módszer minél több emberhez eljusson. A ThetaFloating Tanfolyamok ára 440 € Németországban, kb 180 000 Ft.
A magyarországi tanfolyamok árát következőképpen kalkuláltuk:

Kezdő ThetaFloating tanfolyam:144 000 Ft     –
Bevezető Ár : 89 000 Ft – érvényes 2023 március 21.-ig

Ne halaszd el a lehetőséget, jelentkezz most!

Ha egyedülálló anya vagy, diák vagy nyugdíjas, és árkedvezményre van szükséged, kérlek emailben jelentkezz!