Tanfolyamok

KEZDŐ ThetaFloating tanfolyam

Egy zseniális fejlesztő módszer (ThetaFloating) kulcstechnikáit sajátítod itt el, amellyel lelki blokkokat tudsz oldani. Tágítod a tudatosságodat, nyomára bukkansz egyedi tehetségednek, megtanulod, hogyan tudod az életedet összhangba hozni a szíveddel, hogyan tudsz olyan feltételeket alkotni, melyek kibontakozásodat és beteljesülésedet támogatják.
Hozd az életed minden területét összhangba a szeretettel!!!

Engedj el minden blokádot, bontakoztasd ki a benned élő egyedi tehetségedet, élj a szívedhez hűen, hitelesen, bőségben, áradón!

Tanfolyamvezetők:   Boros Ildikó & Németh Zoltán

TOVÁBB


HALADÓ ThetaFloating tanfolyam

A haladó tanfolyamon elmélyítjük az alapszint tartalmait, tisztázunk a gyakorlás során felmerült kérdéseket és problémákat. Megtanuljuk, hogyan tudunk “ellenállást” kezelni, és megismerünk további hasznos trükköket mind az önmagunkon, mind a páros gyakorlat során végzett Symboling alkalmazásához,.
Érdekes módon, sokszor pont akkor lépnek fel blokádok egy hatásos mentális technika alkalmazásában, ha már megvannak az első sikerélmények.

TOVÁBB


MESTER ThetaFloating tanfolyam

Különböző gyakorlati példák, és próbaülések által- melyeket ti vezettek egy csoport előtt, beszélünk bizalmasan a moderációtok gyengeségeiről és erősségeiről, stratégiai hibákról és rövidítésekről, úgy, hogy új inspirációkkal gazdagodva az üléseiteket biztosan, feszesen, elegánsan és áldásosan tudjátok alakítani.

Hogyan alakítok egy ThetaFloating ülést elejétől a végéig? Nemcsak tartalmilag, hanem a külső körülményeket is figyelembe véve? Hogyan vezetek egy ülést biztos kézzel egy kielégítő eredményre? Hogyan maradok én, mint moderátor a folyamat minden fázisában és helyzetében “jelen”?
Hogyan súlypontozom egy ülés során a beszélgetést, Symboling folyamatot, kiértékelést, alapkészségek átadását?
Hogyan bánjak nehezen kezelhető és traumatizált emberekkel?

Eközben tematizáljuk személyes kérdések mellett azt is, hogyan tudtok megoldásorientáltan bánni pánikreakciókkal, menekülő- vagy kibúvó magatartással (disszociációval), önmarcangolással, hibáztatással, félelemmel és agresszióval.

TOVÁBB


 A tanfolyamok árairól:

Tudom, hogy a magyar keresetek még nem összehasonlíthatóak a német bérszínvonallal, ugyanakkor azt szeretném, hogy ez a kiváló módszer minél több emberhez eljusson. A ThetaFloating Tanfolyamok ára 440 € Németországban, kb 180 000 Ft.
A magyarországi tanfolyamok árát következőképpen kalkuláltuk:
Ha egyedülálló anya vagy és árkedvezményre van szükséged ahhoz, hogy el tudd végezni a tanfolyamot, kérlek emailben jelentkezz.

Kezdő ThetaFloating tanfolyam: 144 000 Ft

Ha egy egyéni konzultáció után alaptanfolyamra jelentkezel, akkor 5000 Ft kedvezményt kapsz a tanfolyam díjából.

Ne szalaszd el ezt a lehetőséget. Jelentkezz most!

EGYÉNI THETAFLOATING COACHING ÉBER ÁGNESSEL

Egyéni konzultáció: 30 000 Ft

Jelentkezéshez írj kérlek egy emailt: agnes@thetafloating.hu Szeretettel várlak!