Rólunk

Németh Zoltán

Németh Zoltán ThetaFloating tanfolyamNémeth Zoltán vagyok. Több mint 15 éve működöm segítő és tanítóként. ThetaFloating tanító, Reiki mester, Holistic pulsing oktató és energia gyógyász vagyok.

Egész gyermek koromat elkísérték a betegségek, a lelki terhelések így mindig is kapcsolatban voltam egy felsőbb erővel, amely nem csak a terhek átvészelésében, de a gyógyulásban is segítettek.

Most már úgy érzem minden egyes megélést azért kaptam, hogy mások is lássák, hogy van megoldás. Van kiút!

TOVÁBB


Boros Ildikó

Boros Ildikó thetafloating tanfolyamBOROS ILDIKÓ, tréner, coach, meditációs tanár. Hiszem és megtapasztaltam, ha a lélek gyógyul, gyógyulni kezd a test is.

Fő profilom: A lélek harmóniája, az inzulinrezisztencia, hisztamin intolerancia, pajzsmirigy, mióma, meddőség, testsúly, PCOS lelki háttere, megértése, feloldása, melyek nagy részében magam is érintett voltam.

Megtapasztaltam, hogy a megismert módszerek hatékonyan támogatták a felépülésem, így képesek vagyunk visszatalálni az egészséghez.

TOVÁBB


Éber Ágnes

Éber Ágnes vagyok 1973-ban születtem Budapesten, Baján nőttem fel. 1995 óta élek Freiburgban, Német-ország dél-nyugati csücskében, a Fekete-Erdő mellett.

A gimnázium végén anyukám azt szerette volna, hogy tanár legyek, apám pedig orvosnak szánt. Én ezt értettem, mert tudtam: tanítani is, gyógyítani is szeretnék, de először találnom kell valamit, amivel tényleg gyógyítani lehet, s amit tanítani érdemes…

És mivel az élet csodájának megértésére vágytam, először genetikus lettem, kutató biológus.

TOVÁBB


Esther Kochte

Kochte Esther

Kochte Esther (1973) tudata erejével gyorsított tempóban változtatta át életét kínzó pszichohorrorból áldásos kísérleti mezővé. Intuitívan irányított belső mentális és érzelmi munkával szabadította fel magát olyan családi traumákból és pusztító energiamintákból, mint például a teljes anyagi csőd és extrém alvási zavarok.

Szerzőként, performerként, coachként és tanfolyamvezető-ként  a kreatív alakítás és átváltozás kalandjának szenteli magát.

Intenzív élettanácsadói és tanítói gyakorlatából fejlődött ki 2010-ben a ThetaFloating módszer, egy nagyon hatékony tudatfejlesztő technika, mely azonnal lelkes fogadtatásra lelt és teltházas tanfolyamokat eredményezett.

TOVÁBB