Rólunk

Németh Zoltán

Németh Zoltán ThetaFloating tanfolyam

Német Zoltán, ThetaFloating oktató, Reiki mester, Holistic pulsing oktató és energia gyógyász . Egész gyermekkorát áthatották a betegségek, a lelki megterhelések,  így folyamatosan kapcsolatban volt egy felsőbb erővel, amely nem csak a terhek átvészelésében, de a gyógyulásban is segítették, 15 éve segítő és tanító.

Most már úgy érzem minden egyes megélést azért kaptam, hogy mások is lássák, hogy van megoldás. Van kiút!

TOVÁBB


Boros Ildikó

Boros Ildikó, ThetaFloating oktató, tréner, coach, meditációs tanár. Egészséget érintő témákban támogatja a lelki tényezők feltárását, segít elindulni a gyógyulás útján, felismertetve és feloldva a háttérből mozgató, rejtett témák működését.

Hiszem és megtapasztaltam, ha a lélek gyógyul, gyógyulni kezd a test is.

Fő profilom: A lélek harmóniája, az inzulinrezisztencia, hisztamin intolerancia, pajzsmirigy, mióma, meddőség, testsúly, PCOS lelki háttere, megértése, feloldása, melyek nagy részében magam is érintett voltam. Megtapasztaltam, hogy a megismert módszerek hatékonyan támogatták a felépülésem, így képesek vagyunk visszatalálni az egészséghez.

TOVÁBB


Éber Ágnes

Éber Ágnes, a ThetaFloating Hungary alapítója, 2015 óta tanítja módszert Magyarországon, 2012 óta Németországban, Esther Kochte munkatársaként közösen is tartanak tanfolyamokat és dolgoznak ki új kurzusokat. Önálló coaching & lélekgyógyász praxisa mellett saját holisztikus coach iskolát működtet Freiburgban. Kedvenc témája a belső világ kincseinek felfedezése és a boldogság.

A gimnázium végén anyukám azt szerette volna, hogy tanár legyek, apám pedig orvosnak szánt. Én ezt értettem, mert tudtam: tanítani is, gyógyítani is szeretnék, de először találnom kell valamit, amivel tényleg gyógyítani lehet, s amit tanítani érdemes… És mivel az élet csodájának megértésére vágytam, először genetikus lettem, kutató biológus.

TOVÁBB


Esther Kochte

Kochte Esther

Esther Kochte (1973) szerzőként, performerként, coachként és tanfolyam-vezetőként  a kreatív alakítás és átváltozás kalandjának szenteli magát.

Kochte Esther (1973) tudata erejével gyorsított tempóban változtatta át életét kínzó pszichohorrorból áldásos kísérleti mezővé. Intuitívan irányított belső mentális és érzelmi munkával szabadította fel magát olyan családi traumákból és pusztító energiamintákból, mint például a teljes anyagi csőd és extrém alvási zavarok.

Intenzív élettanácsadói és tanítói gyakorlatából fejlődött ki 2010-ben a ThetaFloating módszer, egy nagyon hatékony tudatfejlesztő technika, mely azonnal lelkes fogadtatásra lelt és teltházas tanfolyamokat eredményezett.

 

TOVÁBB