Rólunk

Éber Ágnes

Éber Ágnes vagyok 1973-ban születtem Budapesten, Baján nőttem fel. 1995 óta élek Freiburgban, Német-ország dél-nyugati csücskében, a Fekete-Erdő mellett.

A gimnázium végén anyukám azt szerette volna, hogy tanár legyek, apám pedig orvosnak szánt. Én ezt értettem, mert tudtam: tanítani is, gyógyítani is szeretnék, de először találnom kell valamit, amivel tényleg gyógyítani lehet, s amit tanítani érdemes…

És mivel az élet csodájának megértésére vágytam, először genetikus lettem, kutató biológus.

TOVÁBB


Esther Kochte

Kochte Esther

Kochte Esther (1973) tudata erejével gyorsított tempóban változtatta át életét kínzó pszichohorrorból áldásos kísérleti mezővé. Intuitívan irányított belső mentális és érzelmi munkával szabadította fel magát olyan családi traumákból és pusztító energiamintákból, mint például a teljes anyagi csőd és extrém alvási zavarok.

Szerzőként, performerként, coachként és tanfolyamvezető-ként  a kreatív alakítás és átváltozás kalandjának szenteli magát.

Intenzív élettanácsadói és tanítói gyakorlatából fejlődött ki 2010-ben a ThetaFloating módszer, egy nagyon hatékony tudatfejlesztő technika, mely azonnal lelkes fogadtatásra lelt és teltházas tanfolyamokat eredményezett.

TOVÁBB