ThetaFloating
Boros Ildikó thetafloating

Boros Ildikó

Egészség témákban  (inzulin-rezisztencia, PCOS, meddőség, fogyás, pajzsmirigy) 2015 óta támogatja a lelki háttér megértését, feltárását, segít elindulni gyógyulás útján, felismertetve és feloldva a háttérből mozgató, rejtett tényezők működését.

 Kezdő ThetaFloating tanfolyamra és egyéni konzultációkra itt tudsz hozzá jelentkezni.

Németh Zoltán ThetaFloating tanfolyam

Németh Zoltán

Egész gyermekkorát áthatották a betegségek, a lelki megterhelések,  így folyamatosan kapcsolatban volt egy felsőbb erővel, amely nem csak a terhek átvészelésében, de a gyógyulásban is segítették, 15 éve segítő és tanító. 

Kezdő ThetaFloating tanfolyamra és egyéni konzultációkra itt tudsz hozzá jelentkezni.

Éber Ágnes, a ThetaFloating Hungary alapítója, 2015 óta tanítja módszert Magyarországon, 2012 óta Németországban, Esther Kochte munkatársaként közösen is tartanak tanfolyamokat és dolgoznak ki új kurzusokat. Önálló coaching & lélekgyógyász praxisa mellett saját holisztikus coach iskolát működtet Freiburgban. Kedvenc témája a belső világ kincseinek felfedezése és a boldogság. 

Tanfolyamokra és egyéni konzultációkra itt tudsz hozzá jelentkezni.

A ThetaFloating módszert a berlini KOCHTE ESTHER dolgozta ki 2011-ben, aki saját gyermekkori traumái feldolgozása során fejlesztette és finomította ki e technikát, mely mentes minden merev koncepciótól, ehelyett letisztult, személyes és autentikus!

Azóta német nyelvterületen szinte futótűzként terjedt el e módszer először terapeuták, gyógyítók és coachok körében. Mára már több ezer ember alkalmazza e technikát nap mint nap, s e siker nemcsak Esther brilliánsan megírt könyveinek, hanem a módszer újszerűségének, meglepő hatásosságának és játékos könnyedségének is köszönhető.

ThetaFloating alapmű
magyar nyelven

Kochte, Esther: ThetaFloating : Használd ki a sejttudatosságod spirituális lehetőségeit, és teremtsd újjá magad! Budapest, Bienergetic Kiadó, 2016. 256 p.