Így kellett lennie

A pillanat

Így kellett lennie! Megosztok veletek egy pillanatot, hogyan, merre vezetett az utam, hogyan jutottam el a ThetaFloating módszerig, milyen inspiráció támogatta mindezt. Mélyről jövő megmagyarázhatatlan élmények és események ezek, melyek meghatározó jellege csak később tudatosult bennem. Mert a helyzet, a pillanat csak tette a dolgát, csak megtörtént. A hatása pedig mélyen mozgott, mozgatott, átírt, bevésett, felébresztett, ébresztett valamit. Ennek egyik eredménye, hogy számomra nagyon fontos volt, hogy a ThetaFloating módszer magjait megismertessem a magyar közönséggel is. Így általa gyógyuljon mindaz, akit ez megérint.

És most következzen a történet, a pillanat, a könyv.

A pillanat – A ciprusi mágus

A napokban eljutott hozzám a nyári balatoni everness fesztivál híre, s láttam, hogy az előadók között van Kyriacos C. Markides, aki a 90-es években Daszkaloszról, a ciprusi mágusról írt könyvet.

Nekem, akkor mérföldkő volt az a könyv. Annyira megérintett a történet, hogy egyik este azon kaptam magam, a szívem méllyéből tör fel a kérés, a vágy, hogy én is találkozhassak a tanítómmal.

Szerintem egy hét se telt bele, és az akkor még kicsi gyerekeimmel egy spiri rendezvényen találtam magam (dél amerikai Indián sámánok tanítottak, és egy finoman szép angyalos nő volt ott, akinek egész gyűjteménye volt hegyikristály-koponyákból.)

Úgy emlékszem az egészre, mintha tegnap történt volna, pedig majd 12 éve volt… azóta napról-napra hagyom a ThetaFloating inspiráció kibontakozásá, áramlását.

 

Aki tanít…

Szóval ott, azon a rendezvényen, bemutattak egy szőke, sugárzó aurájú, ragyogó mosolyú kanadai hölgynek, aki a környékemen lakik, és már évek óta gyógyít, és tart meditációkat, éves csoportokat. Nem volt névjegykártyája (ma sincs) az interneten sem találsz róla semmit, még a ház falán sincs névtábla.

Csak az jut el hozzá, akit személyesen odakísérnek…

Amikor a szemébe néztem, tudtam, a kívánságom teljesült, megtaláltam a tanítómat…

Vele indult az én mágikus utam, rengeteget tanultam tőle, s évekkel később kiderült, ő tényleg ismerte Daszkaloszt, a ciprusi mágust 😉

Vigyázzatok tehát a könyvekkel, de még inkább a szív méllyéből feltörő kívánságokkal, mert megváltoztathatják az életeteket!

 

Éber Ágnes ThetaFloating

ÉBER ÁGNES, a ThetaFloating Hungary alapítója, 2015 óta tanítja módszert Magyarországon, 2012 óta Németországban, Esther Kochte munkatársaként közösen is tartanak tanfolyamokat és dolgoznak ki új kurzusokat. Önálló coaching & lélekgyógyász praxisa mellett saját holisztikus coach iskolát működtet Freiburgban. Kedvenc témája a belső világ kincseinek felfedezése és a boldogság.