Így kellett lennie

Így kellett lennie

Így kellett lennie!

A napokban eljutott hozzám a nyári balatoni everness fesztivál híre, s láttam, hogy az előadók között van Kyriacos C. Markides, aki a 90-es években Daszkaloszról, a ciprusi mágusról írt könyvet.

Nekem, akkor mérföldkő volt az a könyv. Annyira megérintett a történet, hogy egyik este azon kaptam magam, a szívem méllyéből tör fel a kérés, a vágy, hogy én is találkozhassak a tanítómmal.
Szerintem egy hét se telt bele, és az akkor még kicsi gyerekeimmel egy spiri rendezvényen találtam magam (dél amerikai Indián sámánok tanítottak, és egy finoman szép angyalos nő volt ott, akinek egész gyűjteménye volt hegyikristály-koponyákból.)

Úgy emlékszem az egészre, mintha tegnap történt volna, pedig majd 12 éve volt…

Szóval ott, azon a rendezvényen, bemutattak egy szőke, sugárzó aurájú, ragyogó mosolyú kanadai hölgynek, aki a környékemen lakik, és már évek óta gyógyít, és tart meditációkat, éves csoportokat. Nem volt névjegykártyája (ma sincs) az interneten sem találsz róla semmit, még a ház falán sincs névtábla.

Csak az jut el hozzá, akit személyesen odakísérnek…

Amikor a szemébe néztem, tudtam, a kívánságom teljesült, megtaláltam a tanítómat…

Vele indult az én mágikus utam, rengeteget tanultam tőle, s évekkel később kiderült, ő tényleg ismerte Daszkaloszt, a ciprusi mágust 😉

Vigyázzatok tehát a könyvekkel, de még inkább a szív méllyéből feltörő kívánságokkal, mert megváltoztathatják az életeteket!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.