Esther Kochte, a tudata erejével gyorsított tempóban változtatta át életét kínzó pszichohorrorból áldásos kísérleti mezővé.

Intuitívan irányított belső mentális és érzelmi munkával szabadította fel magát olyan családi traumákból és pusztító energiamintákból, mint például a teljes anyagi csőd és extrém alvási zavarok.

Párja 2007 óta Kreidler Johannes zeneszerző. Leowee Polyester műfigura álnév alatt alkotott az írónő írásokat, olvasni-, hallani-, látni- és átélnivalókat, és _himbergeist márkanév alatt keltette ezeket életre színpadokon, filmvásznakon és az interneten.

ThetaFloating, a tudatfejlesztő technika

Intenzív élettanácsadói és tanítói gyakorlatából fejlődött ki 2010-ben a ThetaFloating módszer, egy nagyon hatékony tudatfejlesztő technika, mely azonnal lelkes fogadtatásra lelt és teltházas tanfolyamokat eredményezett. A folyamatos gyakorlat állandóan tovább fejleszti ThetaFloating módszert.

Telefonos coaching és szuperviziók mellett 2013 óta tart Esther lovaival közösen tudatfejlesztő kurzusokat. Esther Kochte berlini lakosként 2012 óta egy régi tanyán él lovaival és macskáival a Spree folyó parti bioszférarezervátumban, megvalósítva ezzel egy gyermekkori álmát.

Egyetemi évei alatt, a germanisztika és szociális tudományok mellett, Esther gyermek és ifjúsági irodalommal foglakozott, Németországban és Ausztriában szaklapoknak interjúkat készített illetve kritikákat és művészportrékat írt.

Ezen kívül nemzetközi konferenciákon tartott előadásokat, szakkollégiumokat moderált, és tudományos publikációkat jelentetett meg. Ezen kívül szabadúszó grafikusként és webdesignerként is dolgozott, napilapoknak és kiadóknak írt és multimédia koncepciókat készített.

Ha kérdésed van, ha írni szeretnél, kérlek ide írj: studio@thetafloating.com

Szerzőként, performerként, coachként és tanfolyamvezetőként  a kreatív alakítás és átváltozás kalandjának szenteli magát.

ThetaFloating

ISMERJ MEG! Olvasd el a történetem: 

Könyvek: Esther Kochte ThetaFloating 

A módszerről számos könyvet olvashatunk magyar és német nyelven.

Áraszd el szabadság utáni vágyaddal a szabadságodat korlátozó bilincseket.
Mi marad?
Szabadság.
Miért? Mert mindez Te vagy: A bilincs. A vágy. A szabadság.

Esther Kochte