Esther Kochte

Esther KochteEsther Kochte (1973) tudata erejével gyorsított tempóban változtatta át életét kínzó pszichohorrorból áldásos kísérleti mezővé.

Intuitívan irányított belső mentális és érzelmi munkával szabadította fel magát olyan családi traumákból és pusztító energiamintákból, mint például a teljes anyagi csőd és extrém alvási zavarok.

Szerzőként, performerként, coachként és tanfolyam-vezetőként  a kreatív alakítás és átváltozás kalandjának szenteli magát.

Intenzív élettanácsadói és tanítói gyakorlatából fejlődött ki 2010-ben a ThetaFloating módszer, egy nagyon hatékony tudatfejlesztő technika, mely azonnal lelkes fogadtatásra lelt és teltházas tanfolyamokat eredményezett.

Az folyamatos gyakorlat állandóan tovább fejleszti e módszert. Telefonos coaching és szuperviziók mellett 2013 óta tart Esther lovaival közösen tudatfejlesztő kurzusokat. Esther Kochte berlini lakosként 2012 óta egy régi tanyán él lovaival és macskáival a Spree folyó parti bioszférarezervátumban, megvalósítva ezzel egy gyermekkori álmát.

Kochte Esther toparton lovalPárja 2007 óta Kreidler Johannes zeneszerző. Leowee Polyester műfigura álnév alatt alkotott az írónő írásokat, olvasni-, hallani-, látni- és átélnivalókat, és _himbergeist márkanév alatt keltette ezeket életre színpadokon, filmvásznakon és az interneten. Egyetemi évei alatt, a germanisztika és szociális tudományok mellett, Esther gyermek és ifjúsági irodalommal foglakozott, Németországban és Ausztriában szaklapoknak interjúkat készített illetve kritikákat és művészportrékat írt. Ezen kívül nemzetközi konferenciákon tartott előadásokat, szakkollégiumokat moderált, és tudományos publikációkat jelentetett meg. Ezen kívül szabadúszó grafikusként és webdesignerként is dolgozott, napilapoknak és kiadóknak írt és multimédia koncepciókat készített.

„A Theta Floating az emberi tudat három szintje közt tesz különbKochte Esther reten lovalséget, amelyek többé-kevésbé harmonikus kölcsönhatásban állnak egymással: a Sejttudat, amely többdimenzióban kapcsolódik az egész anyagi Világ-egyetemhez. Az Éntudat, amely a tudatosan megélt személyiségünknek felel meg, és az Eredettudat, amely a tiszta létnek, lelkünk eredetének felel meg, s mely azonos minden lét eredetének tündöklő forrásával. Minden ThetaFloating gyakorlatot és kezelést azzal kezdünk, hogy tudatunkat kiterjesztjük s lényünk eredetével egybeolvasztjuk.
A nyitást Eredettudatunk felé, Theta-agyhullámok kísérik.“

Kochte Esther: ThetaFloating

Áraszd el szabadság utáni vágyaddal a szabadságodat korlátozó bilincseket.
Mi marad?
Szabadság.
Miért? Mert mindez Te vagy: A bilincs. A vágy. A szabadság.

Esther Kochte