Éber Ágnes vagyok, 1973-ban születtem Budapesten, Baján nőttem fel. 1995 óta élek Freiburgban, Németország dél-nyugati csücskében, a Fekete-Erdő mellett.
A gimnázium végén anyukám azt szerette volna, hogy tanár legyek, apám pedig orvosnak szánt.

Én ezt értettem, mert tudtam: tanítani is, gyógyítani is szeretnék, de először találnom kell valamit, amivel tényleg gyógyítani lehet, s amit tanítani érdemes…

Az élet csodájának megértésére vágytam

És mivel az élet csodájának megértésére vágytam, először genetikus lettem, kutató biológus. 1995-ben kerültem ki ösztöndíjjal Németországba, ott fejeztem be az egyetemet.

De a kutató laboratóriumokban sok mindenről szó volt, csak az élet csodájáról nem, s úgy éreztem valahogy az egész hozzáállás, az alapparadigma hibás.

S mikor azon kaptam magam, hogy a laborban a BASF számára kezdek GMO-t gyártani, miközben 1 éves kislányom otthon tökéletesen megtestesíti az kibontakozó életet, otthagytam a kutatói pályát, és tudatfejlesztéssel kezdtem foglalkozni.

Számos módszert megtanultam és alkalmaztam. Többek között kineziológiát, Avatart, energia-gyógyászatot, sámáni „időutazást“, „lélekvisszahozást“, Belső Utazást, a Matrix Experiencing-et, Deep Field Relaxation-t, traumaterápiát, családállítást és másokat.

Spirituális fejlődésről társszerzőként német nyelven könyvet is írtam „A lét erejében“ címmel (Ganda Mivekannin & Alhiama Éber: In der Kraft des Seins) .

Megismertem a ThetaFloating módszert

2011-ben ismertem meg a ThetaFloating módszert: az azonos címü könyv teljesen lázba hozott.

Úgy éreztem, a szerző hihetetlen intelligenciával ötvözi a modern tudomány forradalmi felismeréseit évezredes spirituális tanítások esszenciájával, és formál egy új, nagyon „nőies“ és – szó szerint – varázslatos módszert.

A ThetaFloating módszerben a mindennapi életünk zűrzavarán túl, szívünk tiszta forrásához kapcsolódhatunk. Azonnal jelentkeztem a ThetaFloating képzésekre és elhatároztam: minden más módszert félretéve csak ezzel akarok foglalkozni.

2015 óta tanítom e módszert Magyarországon is, Németországban Esther Kochte munkatársa vagyok, vele közösen is tartok tanfolyamokat illetve dolgozok ki új kurzusokokat.

Freiburgban önálló coaching & lélekgyógyász praxisom van, egy coach képzést vezetek, mellett business coachként vállalati vezetők szociális kompetenciájának fejlesztésén is dolgozom.

Imádok jogázni, síelni, lovagolni, világot járni, meditálni, írni, valami újat felfedezni, kitalálni, megalkotni…

Ha kérdésed van, ha írni szeretnél, kérlek ide írj:   agnes@thetafloating.hu

ThetaFloating Éber Ágnessel

Kurzusra vagy személyes konzultációra, kérlek, az alábbi űrlap kitöltésével, vagy az agnes@thetafloating.hu email címen jelentkezz!

A ThetaFloating Hungary alapítója, 2015 óta tanítja módszert Magyarországon, 2012 óta Németországban, Esther Kochte munkatársaként közösen is tartanak tanfolyamokat és dolgoznak ki új kurzusokat. Önálló coaching & lélekgyógyász praxisa mellett saját holisztikus coach iskolát működtet Freiburgban. Kedvenc témája a belső világ kincseinek felfedezése és a boldogság.

Két kedvenc mottóm:

Alattad a Föld, fölötted az Ég. Benned a létra. (Weöres Sándor)

„Your visions become clear only when you look into your own heart. Who looks outside dreams, who looks inside awakens“
Carl Gustav Jung

„Csak akkor látsz tisztán, ha a saját szívedbe nézel. Aki kifelé néz: álmodik.
Aki befelé tekint: felébred.“
Carl Gustav Jung