Boros Ildikó vagyok. Az ELTE Bölcsészettudományi Karán diplomáztam, majd a középvezetőként a felhalmozódott stressz kezelésére fordultam az alternatív módszerek felé. Coaching, ThetaHealing, ThetaFloating, Rebirthing, kundalini meditációk, tréning, melyeket először használtam, majd elkezdtem belemélyülni és megtanulni.

Hiszem és megtapasztaltam, ha a lélek gyógyul, gyógyulni kezd a test is.

Fő profilom

A lélek harmóniája, az inzulinrezisztencia, hisztamin intolerancia, pajzsmirigy, mióma, meddőség, testsúly, PCOS lelki háttere, megértése, feloldása, melyek nagy részében magam is érintett voltam.

Megtapasztaltam, hogy a megismert módszerek hatékonyan támogatták a felépülésem, így képesek vagyunk visszatalálni az egészséghez.

A ThetaFloating módszer

Annyira megszerettem a ThetaFloating módszert – melyet 2017 óta használok az egyéni segítő beszélgetéseken –, hogy szeretném tanítani is, ezért külön lesznek a fenti egészség témára fókuszáló tematikus tanfolyami csoportok is.

Ha kérdésed van, ha írni szeretnél, kérlek ide írj:    hello@borosildi.hu

Kezdő ThetaFloating tanfolyam

Itt tudsz tanfolyamra, egyéni konzultációra jelentkezni, kérlek, töltsd ki az űrlapot:  https://theta-borosildi.hu/

ThetaFloating oktató, tréner, coach, meditációs tanár. Egészséget érintő témákban támogatja a lelki tényezők feltárását, segít elindulni a gyógyulás útján, felismertetve és feloldva a háttérből mozgató, rejtett témák működését.

ThetaFloating Boros Ildikó

ISMERJ MEG! Olvasd el az egészségtörténetem: