Az életnek mindig igaza van

Az életnek mindig igaza van

Jaaa!Mi lenne, ha abból indulnánk ki, hogy minden jól van úgy, ahogy van. Nem kéne semminek másképp lennie.

Az univerzum legmagasabb intelligenciája, maga az ÉLET tökéletesen rendezi és FORMÁlja önmagát pillanatról pillanatra. E formához tartoznak az észleléseid, gondolataid, érzéseid, reakcióid is. Minden jól van így.

Akkor is, ha olyasmit észlelsz, amit elítélsz, ami ellen elzárkózol, amit megakadályoznál- vagy valóban meg is akadályozol – hagyd, hogy minden megjelenjék – a Te reakcióiddal együtt, és érezd (ha tudod), milyen érzés ez.

Indulj ki abból, hogy az ellenállásod, az elutasításod is pontosan úgy van jól, ahogy van, ahogy megjelenik benned. A kétségeid, a kérdéseid, az irritációid, a felismeréseid, a boldogság pillanatai, a szeretet hullámai, a reményeid és a félelmeid.
Minden pont így van jól. Hogy ki akarja ezt így? Az ÉLET maga.

Ennél a kísérletnél – nevezhetnénk gyakorlatnak is – nem kell semmit megértened, bebizonyítanod, semmilyen hátsó szándékot leleplezned, semmit erőltetned vagy elkerülnöd.

Egyszerűen csak újra és újra tudatosítanod, hogy ez van, ahogy van, ez így van és nem másként, és nem is kéne másként lennie.
Nem kell tudnod, vagy megértened, hogy miért van így, és azt sem kell analizálnod, hogy miért merül fel benned ez meg ez az érzés vagy gondolat.

Egy egyszerű észlelési kísérletről van szó. Hagyd, hogy hasson benned a következő percekben, órákban, napokban.

Ha közben megfeledkezel róla, az is hozzá tartozik.
Abban a pillanatban, amikor megint eszedbe jut vége az elfeledésnek; – mit észlelsz most?

Dönthetsz e kísérlet kipróbálása ellen, vagy mellette. Akárhogy is döntesz, pont így van jól.

Az élet így akarja.
Az életnek mindig igaza van.

Készen állsz?
Akkor hajrá!

(Kíváncsiak vagyunk a tapasztalataitokra!)
Esther Kochte 2016 június 2.
Magyar fordítás: Éber Ágnes 2016. június 19.

“Az életnek mindig igaza van” bejegyzéshez 1 hozzászólás

  1. A Buddhizmus több ezer éves alap aksziómája:”minden úgy van jól ,ahogy van”…de az új energia beköszöntése,azt is magával hozta,hogy felmondj a karmikus szerződéseknek,érvényesítve a szabad akaratot.Mi több az elvoluciód eredménye az,hogy működjél Te-mint tudatos lény társteremtő minőségben!Ez azt is jelenti,hogy önmagad viselkedési szokásain jó,ha bölcs változásokat végzel,mert ez az egyetlen lehetősége annak,hogy számodra a világ kedvezőre változzon és téridőt adjon a boldogságod kibontakozására,ami nem jelenti azt,hogy megtagadod a felsőbb éned,a mindenség teremtője által kapott sugalatokat!A harmónikus életvitel valójában nagyszerű együtt müködés Istennel.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.